Home /

Chris

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • Chris
    Participant
    in reply to: V3.X and V4.X and iOS 11 beta #85392

    Not had any problems with ios 11 beta so far.

    Using Kwik 3, although not using any in app purchases or ads

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84983

    Yes I can confirm the IF panel is fixed.

    Can you update the ELSE panel as well, it does the same thing – not selecting the correct variable.

    //chris

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84978

    I am getting a new error when trying to use a Web replacement layer.

    I press the Publish button it progresses through then get the follow pop up error:

    ReferenceError: ganme is undefined : /Library/Application%20Support/Adobe/CEP/extensions/com.kwiksher.kwik4/app/site-packages/pageRenders/lib/hide.jsxbin(27)

    //chris

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84977

    I have sent through an email with a link to download my updated test project as I’ve added another page – just in case something has changed.

    //chris

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84948

    I updated to build 1103 but the variable still selects the wrong one when I go back to condition.

    Do I need to rebuild the temlt folder or delete a cached file or anything?

    As a side note, the ‘optional’ part of the If Condition works as it should, remembering the selected variable when you go back into the condition.

    //chris

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by  Chris.
    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84943

    Great fixes, everything seems to be working great!

    Just the one function that seems not be working correctly is the variable once set in the Add Button / If Else Condition keeps defaulting back to the top variable.

    Hopefully the image below shows a clearer view:

    //chris

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84941

    I have sent in a link to download my project.

    Hopefully it might have some clues hidden in it somewhere.

    //chris

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84937

    Hi again

    I think there might be a couple more bugs.

    1) Global variables don’t seem to be getting set. I have tried to keep track of them with replace text layer replacements (which just shows nothing) and also via external code which outputs ‘nil’ to the console.

    There isn’t a special table where Globals are being stored is there? Anyway I don’t think they are being set as when tested against my If/Else conditions they don’t work. But Local variables work fine.

    2) Playing around with text variable layer replacements doesn’t seem to work either. I thought it was maybe because I was using a number for my variable but I tried a text variable and that didn’t work either.

    //chris

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84936

    Great fixes in the 1101 build.

    There is another small bug in the If and Else condition actions.

    If you have more than one variable and you set up your if/else condition. Each time you go back into the condition to edit the variable defaults back to the top variable in the list.

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84934

    Hi again,

    There seems to be another bug with Global variables not being accessible.

    I created a Global variable on page1 and then try to change the variable via a button on page2 and get the following error:

    ERROR: Runtime error
    commands/page02/var_but_288_var_663.lua:17: attempt to index global ‘_K’ (a nil value)
    stack traceback:
    commands/page02/var_but_288_var_663.lua:17: in function ‘execute’
    extlib/robotlegs/Context.lua:40: in function ‘onHandleEvent’
    extlib/robotlegs/Context.lua:51: in function <extlib/robotlegs/Context.lua:51>
    ?: in function ‘dispatchEvent’
    mediators/page02Mediator.lua:38: in function <mediators/page02Mediator.lua:37>
    ?: in function ‘dispatchEvent’
    commands/page02/backtopageone_button_but_288.lua:21: in function ‘execute’
    extlib/robotlegs/Context.lua:40: in function ‘onHandleEvent’
    extlib/robotlegs/Context.lua:51: in function <extlib/robotlegs/Context.lua:51>
    ?: in function ‘dispatchEvent’
    mediators/page02Mediator.lua:41: in function <mediators/page02Mediator.lua:40>
    ?: in function ‘dispatchEvent’
    components/kwik/tabButFunction.lua:13: in function <components/kwik/tabButFunction.lua:8>
    ?: in function <?:169>

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84933

    Yes it was quite fun poking around behind the curtain.

    Those bugs have been fixed, everything runs smooth now.

    However, I have noticed that when selecting Project properties the Scale option cannot be changed and sticks to Stretch.

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84931

    Several hours later.

    Figured it out.

    Application.lua Line:43

    Runtime:dispatchEvent({name=”app.Ads”, event=”init”})

    Needs to be:

    Runtime:dispatchEvent({name=”app.ads”, event=”init”})

    Hope this helps.

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84930

    Further updates.

    To get a little further along, if I delete the build4 and tmplt folders. Then reload my project and build in the Corona simulator. That fixes all the previous problems with the Action lua files but now i’m stuck with the iAds error.

    [iOS Simulator] ERROR: Could not load provider (iads) due to the following reason: module ‘CoronaProvider.ads.iads’ not found:resource (CoronaProvider.ads.iads.lu) does not exist in archive

    I cannot figure out a way to bypass this error and have the app work.

    Editing:
    extlib/robotlegs/Context.lua

    Line 51 — Runtime:addEventListener(eventName, function(e)context:onHandleEvent(e)end)

    Commenting out line 51 will make the app run on the iPhone but obviously then the actions and events don’t work.

    Nearly there though.

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84929

    Hi again,

    A further update.

    I stripped out all the code from the iAd file and deleted some portions of error handling code from Context.lua and now my project will run in the xcode simulator and on iPhone.

    Not the most elegant solution but it works.

    Hopefully you will be able to sort this out soon.

    Chris
    Participant
    in reply to: Kwik4 early preview #84928

    Hi again,

    Just doing some bug fixing myself. For each of the file not found errors they seem to be capitalisation problems. If I fix each one the error goes away.

    But I cannot fix the iAds error from above as I assume a whole set of files is missing – or at least I do not know where they are.

    Hope this helps a bit.

    Oh and the files I had to rename so far were:

    actionCommand.lua -> ActionCommand.lua
    videoAction.lua -> VideoAction.lua

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

these coolies are for WP-SpamShield, gdpr-wp, woocommerce, paypal

PHPSESSID, SJECT16, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, gdpr, woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_recently_viewed, wordpress_, wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp_woocommerce_session_, AKDC, akavpau_ppsd

Functionality

WordPress cookie created when auto-saving a post in the editor.

wp-saving-post, wp-settings-, wp-settings-time-

Performance

google analytic

__utma,__utmb,__utmc,__utmz,_ga,_gid,_gat

Advertising