Home / Topic / LAUNCH IMAGE NOT DISPLAYED RIGHT

LAUNCH IMAGE NOT DISPLAYED RIGHT

Home Kwiksher Forums Help me! LAUNCH IMAGE NOT DISPLAYED RIGHT

Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Leonardo
    Participant
    #82889

    Hi, I searched on the forums about this issue but I could not find anything to fix the problem.

    In a New Universal Project, in Portrait Mode. The “Launch image” with a logo is set at the right resolution (iPad Retina) and orientation (Portrait) and after it is loaded into Kwik and start the simulator I see the launch image no only in Landscape mode when it shouldn’t, scaled down in the Y axis (aspect ratio is not constrained) but also in low resolution (pixelated) even changing to a small device like kindle fire o nook).

    I checked the files in the build and decided to modify them all manually, but that only fixes the orientation and unproportional scale. The images look pixelated even then when I see the originals in good quality outside the simulator.

    The problem comes again when press “Publish” again for a change, as I see the problem resets and to no avail the problem continues…

    Any clues on how I might be able to fix this issue?

    Thanks!

    Leonardo
    Participant
    #82899

    Moreover, I decided to start a new project for testing purposes. This time a New Ipad project so as to maintain the size into one device. Now I don’t even see the Launch image in the simulator, as it goes directly to the first page of the storybook.

    Any ideas?

    Thanks!

    Administrator
    Keymaster
    #82913

    Any errors in the Corona Terminal?

    Leonardo
    Participant
    #82921

    Not really. In the new universal version I don’t see any errors. And in the New iPad one all I see is “could not load font HelveticaNeue-Light. Using default font.” like 7 times…but I believe that has nothing to do with the launch image. Other than that, the projects work fine….

    alexandres
    Participant
    #82928

    Have you used the Project Properties to create the default images?

    Leonardo
    Participant
    #82936

    Hi Alex, thanks for the reply. Yes, I’m using the Project Properties to create the launch image as I don’t know any other way, so, using the kwik way.

    The launch image size is set as 1536×2048 264dpi (portrait) as a default resolution.

    It’s a very straight forward process so I don’t know what I’m missing.

    Administrator
    Keymaster
    #82973

    Send your project to support@kwiksher.com (explaining the problem and pointing to this posting) and we will take a look.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

these coolies are for WP-SpamShield, gdpr-wp, woocommerce, paypal

PHPSESSID, SJECT16, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, gdpr, woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_recently_viewed, wordpress_, wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp_woocommerce_session_, AKDC, akavpau_ppsd

Functionality

WordPress cookie created when auto-saving a post in the editor.

wp-saving-post, wp-settings-, wp-settings-time-

Performance

google analytic

__utma,__utmb,__utmc,__utmz,_ga,_gid,_gat

Advertising