Home / Topic / [FIXED] Audio brought in at 0 bytesPage 2

[FIXED] Audio brought in at 0 bytes

Home Kwiksher Forums Kwik 3 Bugs [FIXED] Audio brought in at 0 bytes

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Gareth
    Participant
    #84706

    I am having this problem again, running kwik 3.5.9. The audio copies into the build/audio folder but it is zero bites.

    I can’t download

    http://www.kwiksher.com/downloads/kAudio.zip

    the file is’t there anymore.

    Any idea how to fix it?
    thanks,
    Gareth

    Yamamoto
    Keymaster
    #84707

    kAudio.zip is old and I am afraid it won’t be compatible with kwik.3.5.9

    Please check inside the .kwk project file about the audio file path in it. It is a normal xml file and you can open .kwk file with text editor.

    If you create a new project, is the problem reproducible?

    Gareth
    Participant
    #84708

    Thanks Yamamoto, I got around it by deleting the audio and reimporting it. Plays with a new publish.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

these coolies are for WP-SpamShield, gdpr-wp, woocommerce, paypal

PHPSESSID, SJECT16, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, gdpr, woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_recently_viewed, wordpress_, wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp_woocommerce_session_, AKDC, akavpau_ppsd

Functionality

WordPress cookie created when auto-saving a post in the editor.

wp-saving-post, wp-settings-, wp-settings-time-

Performance

google analytic

__utma,__utmb,__utmc,__utmz,_ga,_gid,_gat

Advertising