Home / Topic / ERROR LOADING module

ERROR LOADING module

Home Kwiksher Forums Help me! ERROR LOADING module

Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Eliana
    Participant
    #84432

    Hi,

    I suddenly have this error message popping up and can’t get to solve it.
    I actually don’t really understand what the problem is.
    If someone could clarify, I would really appreciate.

    Thank you

    Mar 10 12:18:42.619: Runtime error
    error loading module ‘page_2’ from file ‘/Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/page_2.lua’:
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/page_2.lua:300: ‘=’ expected near ‘.2’
    stack traceback:
    [C]: ?
    [C]: in function ‘require’
    ?: in function ‘require’
    ?: in function ‘loadScene’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/page_1.lua:716: in function ‘_listener’
    ?: in function <?:167>
    ?: in function <?:221>

    Yamamoto
    Keymaster
    #84434

    It might be because of layer name with a symbol or comma character. These characters break the lua code wrongly.

    If you open the page_2.lua with text editor app and look at the line 300, you may know which layer is making the trouble.

    Eliana
    Participant
    #84435

    I have identified the error and I believe it might be a bug in Kwik. As the same loading module error shows up in a complete new test one-page project.

    FYI, I use photoshop CC2015 with latest version of Kwik 3.5.8

    The issue arises when creating an action that has timers.
    1) Add action
    2) Create Timer
    3) I put in the parameters of my timer trigger: delay (2 sec), action (act_rect) and 1 time.
    4) Appears then the timer ID: timer_158
    5) I click on CREATE, which closes the action window.

    Now I PUBLISH and comes the ERROR message:
    Mar 12 12:40:12.750: Runtime error
    error loading module ‘page_1’ from file ‘/Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/page_1.lua’:
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/page_1.lua:158: ‘=’ expected near ‘.2’
    stack traceback:
    [C]: in function ‘error’
    ?: in function ‘gotoScene’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/main.lua:119: in function ‘main’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/main.lua:248: in main chunk

    —–
    When checking line 158 in Lua page_1 I see:
    act_timer = function (event)
    composer.timerStash.2 = timer.performWithDelay( 2000, act_rect, 1 )
    —–
    The timer ID has been replaced by “2” (written in red) which is in fact the actual delay time I have put in for my timer trigger!

    When I re-open the timer action I had just created, the timer ID number is no longer “timer_158” but instead I have “2” as ID.

    So I tried again and changed the delay time to 6 seconds and I have again the same scenario and error but this time with number “6”:

    Mar 12 12:55:57.295: Runtime error
    error loading module ‘page_1’ from file ‘/Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/page_1.lua’:
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/page_1.lua:158: ‘=’ expected near ‘.6’
    stack traceback:
    [C]: in function ‘error’
    ?: in function ‘gotoScene’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/main.lua:119: in function ‘main’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/test/build/main.lua:248: in main chunk

    —-

    lua page_1 in text editor line 158 shows now “6” instead of “2”:

    act_timer = function (event)
    composer.timerStash.6 = timer.performWithDelay( 6000, act_rect, 1 )

    With my app book I have the same error in page_2.lua.


    Mar 12 02:22:37.016: Runtime error
    error loading module ‘page_2’ from file ‘/Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/page_2.lua’:
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/page_2.lua:299: ‘=’ expected near ‘.6’
    stack traceback:
    [C]: in function ‘error’
    ?: in function ‘gotoScene’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/main.lua:141: in function ‘main’
    /Users/philozoephy/Documents/Kwik/EKA16/build/main.lua:270: in main chunk

    Text editor: page_2 line 299
    act_p1timers = function (event)
    composer.timerStash.6 = timer.performWithDelay( 6000, act_call, 1 )

    —-
    In previous projects and other pages done with older version of quick with Photoshop CC2014 I read in text editor that “composer.timerStash.” is always followed by the timer_id and not the delay number.

    HOW CAN I FIX THIS ISSUE?? This is blocking all the other pages of my project, which were created with previous version of kwik and seem to work properly so far.

    Also, for whatever reason in this project I cannot re-open the linear animation window to change the parameters?!

    Yamamoto
    Keymaster
    #84436

    Please email your project file (.kwk) in your folder to support@kwikher.com
    I will look into it.

    yamamoto

    Yamamoto
    Keymaster
    #84443

    It is fixed. Kwik 3.5.9 is available.
    Creating timer in action was degraded. The bug was injected when updated for CC2015. CS6 user won’t have the bug.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

these coolies are for WP-SpamShield, gdpr-wp, woocommerce, paypal

PHPSESSID, SJECT16, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, gdpr, woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_recently_viewed, wordpress_, wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp_woocommerce_session_, AKDC, akavpau_ppsd

Functionality

WordPress cookie created when auto-saving a post in the editor.

wp-saving-post, wp-settings-, wp-settings-time-

Performance

google analytic

__utma,__utmb,__utmc,__utmz,_ga,_gid,_gat

Advertising