Home / Topic / PROBLEM WITH DRAG OBJECTS

PROBLEM WITH DRAG OBJECTS

Home Kwiksher Forums Help me! PROBLEM WITH DRAG OBJECTS

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • drhernand
    Participant
    #83939

    Hi everyone, im creating a multilengual project, i set all the layer to englsih and spanish language and everything work, but, when i create a a drag button that fix into a box for one of the language it works, when i do the same for both language, it didn’t work.

    Corona show me the follow message error:

    drhernand
    Participant
    #83940
    Yamamoto
    Keymaster
    #83945

    What is drag button?

    Interaction > Add Button has language group setting but Drag object does not support language group.

    Did you make buttons with a multi lang group and make them drag object too?
    en button with drag OK
    sp button with drag Fail?

    drhernand
    Participant
    #83946

    I have 4 layers and they have to be move into the correct box, i have 4 layers en and 4 layer sp.

    So i did this, first set language for the 4 english layer and for the 4 spanish too, then i select one per one of the layers and Interaction > Add Drag Button, but when i run the Corona didn’t work.

    en drag button ok
    sp drag button fail

    In an old project i do the same and work, are know why in this one it didn’t.

    Yamamoto
    Keymaster
    #83950

    Assuming that you created a language group with layer01_English and the pair is layer01_Spanish. If you set drag object to layer01_English, it works for both.

    Here is an example
    http://kwiksher.com/tutorials/Dragging/DragMultiLang.zip

    drhernand
    Participant
    #83955

    Thanks alot Yamamoto, now i know where is my mistake. Thanks againg ! =D

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The forum ‘Help me!’ is closed to new topics and replies.