Home / Topic / error building

error building

Home Kwiksher Forums Kwik4 error building

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • moez.lachneb
    Participant
    #85272

    18:27:06.638 Copyright (C) 2009-2016 C o r o n a L a b s I n c .
    18:27:06.638 Version: 3.0.0
    18:27:06.638 Build: 2016.2949
    18:27:06.647 Platform: GT-I9300 / x64 / 10.0 / Intel(R) HD Graphics 530 / 4.4.0 – Build 21.20.16.4550 / 2016.2949 / fr_FR | FR | fr_FR | fr
    18:27:06.657 Loading project from: C:\Users\Tsukasa\Documents\Kwik\Tsukasa\build4
    18:27:06.657 Project sandbox folder: C:\Users\Tsukasa\AppData\Local\Corona Labs\Corona Simulator\Sandbox\build4-FB73AF70F014F7BAE8E2DCC9B1877A78\Documents
    18:27:07.824 Application::name: views.page01Scene , currentViewName: nil
    18:27:16.651 BUILD ERROR: C:\Users\Tsukasa\Documents\Kwik\Tsukasa\build4\components\store\model.lua:12: ‘}’ expected (to close ‘{‘ at line 10) near ‘{‘
    18:27:16.651 ERROR: Could not complete build because there were compile errors in Lua file: C:\Users\Tsukasa\Documents\Kwik\Tsukasa\build4\components\store\model.lua
    18:27:16.858 Android build failed (5) after 0 seconds

    Yamamoto
    Keymaster
    #85273

    are you working with http://kwiksher.com/daily/downloadable/ ?

    Project Properties > Monetization, product is added?

    Please send me .kwk file to support@kwiksher.com, I’d like to check it.

    Yamamoto
    Keymaster
    #85277

    I got it. Here is the fix

    http://kwiksher.com/daily/Kwik4_2017_0504.zip
    FIX:device build error with store/model.lua

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.